Voorwaarden

Speelgoed en accessoires
Artikelen die op voorraad zijn worden geleverd zodra uw betaling is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden met TNT post, DPD, DHL en Kiala/UPS. Het kan altijd voorkomen dat artikelen niet voorradig zijn. U krijgt hiervan binnen twee dagen bericht en kunt dan kiezen tussen het betreffende artikel te annuleren of laten nazenden, uiteraard kostenloos. Indien u het betreffende artikel annuleert en/of de bestelling laat vervallen storten wij binnen twee dagen het door u betaalde bedrag terug.

Retouren
Met betrekking tot retouren handelt Knock on Wood conform de artikelen 6 en 7 van de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Indien u een product niet wenst af te nemen heeft u het recht het product, na overleg,  binnen veertien (14) dagen na aflevering aan ons retour te zenden. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product geen verbruikssporen vertoont. De verzendkosten en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening. Retour zenden kan pas na telefonisch overleg. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Als u de levering vooruitbetaald heeft zullen wij uw vooruitbetaling binnen 5 werkdagen terugstorten op een door u aangegeven bankrekening.

Prijzen
Alle prijzen en tarieven zijn inclusief BTW.

 

Verzendkosten
Voor het verzenden rekenen wij € 2,95 per pakket.Vanaf € 25 gratis verzenden in Nederland. Het pakket mag maximaal 30 kg. wegen. Voor België en Duitsland hanteren wij andere verzendkosten als in Nederland. Voor België rekenen wij € 7,50 verzendkosten en vanaf € 50.- gratis verzenden. Voor Duitsland rekenen wij€ 4,95 verzendkosten en vanaf € 50.- gratis verzenden. Voor Frankrijk en Engeland rekenen wij € 15.00 per pakket.

Betaling
Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging van uw bestelling en het te betalen bedrag. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt en het artikel verzonden.

Offerte
Mocht u een grotere order willen plaatsen, vraagt u dan eerst even een offerte aan.  

Leuk idee
U kunt het artikel ook laten inpakken en versturen naar het door u opgegeven adres. Geef bij de gegevens dan duidelijk aan dat het verzend en factuur adres verschillend is en dat u het ingepakt wilt laten versturen.

Afhalen
Mocht u het artikel liever gewoon willen afhalen in onze mooie winkel dan kan dat natuurlijk ook. Wij reserveren het artikel maximaal 3 dagen. Komt u het later halen dan is de volledige betaling noodzakelijk. Mocht het artikel niet voorradig zijn dan krijgt u bericht over de levertermijn. U ontvangt automatisch een e-mail zodra het artikel afgehaald kan worden.

Privacy verklaring
Knock on Wood behandelt uw gegevens met zorg. Dat betekent dat Knock on Wood uw informatie nooit aan derden ter beschikking zal stellen. Knock on Wood verzoekt u uw telefoonnummer, adres en e-mail adres in te vullen, zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen.
Klik hier voor meer informatie over ons privacy beleid.